SOCIAL MEDIA

BEHIND THE BLOG

Moi ja ihanaa kun oot eksynyt mun blogiin. Ruudun toiselta puolelta löytyy joulukuussa 1997 tähän maailmaan tupsahtanut positiivinen ja elämäniloinen typykkä, nyt jo nuori naisen alku, kevään 2016 media-assistentti, bloggaamisen lisäksi harrastelijavalokuvaaja, elokuussa 2016 pääkaupunkilaistunut pikkukylän kasvatti, virallisten papereiden mukaan avovaimo, joka maistuu mun suussa liian viralliselta, nuoren kollikissan mamma, 15-vuotiaana kotoa pois muuttanut, One Direction -fani, ikuinen haaveilija, uusia kokemuksia janoava, auringosta, arjen pienistä iloista nauttiva sekä muoti-, kauneus- ja sisustushömpästä kiinnostunut tyyppi Vantaalta.

Inka P. blogi on sekalainen miksaus positiivisellä vivahteella mun elämästä, mitään siihen lisäämättä tai siitä poistamatta. Joskus mennään pääpilvissä ja joskus kaivellaan pohjamutia. Perus lifestylejuttujen ja kuulumisten lisäksi sä voit nähdä täällä asukuvia ja uusimpia ostoksia, sisustusjuttuja, amatöörimäisiä meikkipostauksia, henkilökohtaisempia pohdiskeluja pintaa syvemmälle ja hyvällä tuurilla myös videoita.

Tää blogi on mun suurin intohimon kohde ja teenkin tätä aidosti suurella sydämellä ja intohimolla, toivottavasti se näkyy myös sinne puolelle ruutua. Tervetuloa seurailemaan ♥

Snapchat @iinkaeveliinaa
Twitter @iinkaeveliina
Youtube Inka P.


inkapp

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista♥

Jätetään negatiiviset kommentit pois ja pidetään kommenttiboksi kivana ja positiivisena paikkana. Rakentava kritiikki on kuitenkin aina tervetullutta.